Hareid Hotel

Finn spillene dine

Erstatt batteriet i spillkonsollen

Ladbare batterier er både nyttige og miljøvennlige. De fleste moderne håndholdte spillkonsoller og håndkontroller har i dag oppladbare batterier med lang levetid.

Dessverre har også ladbare batterier en begrenset levetid, som gjør at kapasiteten blir dårligere med tiden og etter utallige oppladninger. Til slutt kan for eksempel håndkontrollen til spillkonsollen din bli tilnærmet ubrukelig. Heldigvis er det mulig å erstatte disse batteriene, som sparer deg for mye penger og miljøet for unødvendig kast og bruk.

Pris og kvalitet

Når du skal bytte batterier til spillkonsollen din er det lurt å tenke på pris og kvalitet. Originalprodukter har ofte høy kvalitet, men dessverre også høy pris. Enkelte produkter kan fremstå som rimelige, men har dessverre også lav kvalitet og gjerne også lav kapasitet på batteriet. Kapasiteten på batteriet måles i ampere, ofte med forkortelsen mah for milliampere. Desto høyere tall, jo høyere kapasitet og lengre brukstid.

Batteriexperten har spesialisert seg på batterier. Derfor er du sikret kvalitetsprodukter til en rimelig pris, og du kan utforske mer her. Ved å få nært sagt alle typer batterier samlet på ett sted, er det lettere for deg som forbruker å lete deg fram til det produktet du trenger. Installasjon av batterier er ikke så vanskelig, men det kan være lurt å få med seg en verktøykasse for batteriskifte.